Despre noi

Spitalul Municipal Oltenita este un spital pentru pacienţi acuţi şi cronici cu o capacitate de 210 de paturi spitalizare continuă şi 20 paturi spitalizare de zi, organizat în 5 secţii (Medicina Interna, Obstetrica-Ginecologie Pediatrie,Chirurgie Generala si ATI), şi 11 cabinete de specialitate în ambulatoriu (Medicină Internă, Cardiologie, ORL, Oftalmologie, Obstetrică-Ginecologie, Chirurgie Generala, Psihiatrie, Pediatrie, Recuperare, Medicina fizica si balneologie, Medicina Municii si Psihologie).

Serviciile medicale asigurate de spitalul nostru sunt preventive, curative, de recuperare si de ingrijire.
Spitalul Municipal Oltenita dispune de un laborator pentru analize medicale şi de un laborator de radiologie şi imagistică medicală dotate cu aparatură modernă.

Spitalul Municipal Oltenita este un spital cu multa vointa si disponibilitate pentru rezolvarea cu succes a tuturor cazurilor care ni se adreseaza avand in vedere ca pentru multi din cei aproximativ 100 000 de locuitori ai Municipiului Oltenita speranta alinarii suferintelor si poate chiar salvarea vietii.

logo_abim                logo_aap                logo_aafp        logo_nrha.

Facilitati

Spitalul Municipal Oltenita este autorizat sanitar, iar serviciile medicale acordate în spital corespund normelor sanitare elaborate de Ministerul Sănătăţii pentru tratament, diagnostic, investigaţii paraclinice şi îngrijire.

Spitalul Municipal Oltenita respectă normele sanitare privind condiţiile de cazare, igienă, alimentaţie şi de prevenire a infecţiilor asociate asistentei medicale conform normelor aprobate de Ministerul Sănătăţii.

Spitalul Municipal Oltenita asigură non-stop primul ajutor şi asistenţă medicală de urgenţă oricărei persoane care se prezintă la CPU/camera de gardă a spitalului. In cazul persoanelor aflate in stare critică, după stabilizarea funcţiilor vitale, spitalul asigură, după caz, transportul sanitar medicalizat la o altă unitate medico-sanitară de profil superioară.
Spitalul nostru are si heliport.

Vom pastra respectul deplin pentru viata umana de la inceputurile sale chiar sub amenintare si nu vom utiliza cunostintele noastre medicale contrar legilior umanitatii

JURĂMANTUL LUI HIPOCRATE