Programare On-line - Spitalul Municipal Oltenita

Du-te la conținut
Acord prelucrare date Formular programare online

Conform Regulamentului general privind protecţia datelor 679/2016, al Legii nr. 506/2004, privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice Spitalul Municipal Oltenita, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este: programarea la consultatii, prin intermediul formularului de programare online, in cadrul ambulatoriului din Spitalul Municipal Oltenita.

Datele solicitate in cadrul formularului de programare online sunt necesare pentru realizarea programarii si pentru a fi contactati in scopul confirmarii programarii la consultatie. Refuzul dvs. de a furniza aceste informatii determină imposibilitatea realizarii programarii la consultatie prin intermediul formularului de programare online.
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi nu sunt comunicate tertilor.

Completarea formularului de programare este considerata acordul dvs. pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.

Va rugam sa solicitați o programare cu cel puțin 72h inainte de data dorita.
După completarea datelor solicitate veți fi contactat(a) telefonic pentru confirmarea programării.
Daca in termen de 2 zile lucrătoare de la data completării formularului nu veți fi contactat, programarea pentru data/specialitatea/serviciul solicitat nu se poate realiza.

Neprezentarea la ora solicitată după confirmarea programării atrage anularea programarii.

Înapoi la cuprins